Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

ONEforONE programma in Afrika

Sluit je via ONEforONE een internet of TV abonnement af, dan zorg je ervoor dat de allerarmsten in Afrika ook gebruik kunnen maken van telecommunicatie. Jij connected, zij connected! Een dubbel goede deal. Direct vergelijken >>

Telecommunicatie in Afrika

Mobiele telefonie, radio en internet zijn belangrijk voor de allerarmsten in de wereld. Telecommunicatie zorgt voor economische groei en maakt mensen bereikbaar voor de buitenwereld. In Afrika is mobiele telefonie de laatste jaren enorm gegroeid omdat er geen vaste telefoonlijnen zijn. Maar niet voor iedereen. Elektriciteit om mobiele telefoons op te laden is er vaak niet of het is te duur. Daarom sponsort ONEforONE zonne-energie kits om de telefoons gratis te kunnen opladen zodat iedereen bereikbaar kan zijn.

Samenwerking met ToughStuff

Voor zonne-energie in Afrika werkt ONEforONE samen met ToughStuff. ToughStuff maakt betaalbare en duurzame zonne-energie producten en is net als ONEforONE een sociale onderneming.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Hoe werkt het ONEforONE programma?

Een zonne-energie pakket van ToughStuff bestaat uit een zonnepaneel, LED lamp, oplaadbare batterijen, radioaansluiting en een kabel voor het opladen van een mobiele telefoon. Dankzij de sponsoring van ONEforONE krijgen klanten van ToughStuff het zonnepaneel en de kabel voor de mobiele telefoon gratis, bij aanschaf van het zonne-energie pakket.

Gratis opladen

Vervolgens hebben deze mensen toegang tot belangrijke informatie via de radio en telefoon. En kunnen ze deze gratis en onbeperkt opladen. Dit bespaart hen $0,10-0,25 per keer. Veel geld, omdat de sponsoring alleen geldt voor mensen die van minder dan $4,- per dag moeten rondkomen.

Een pakket per abonnement

ONEforONE sponsort één zonne-energie pakket per afgesloten internet of TV abonnement. De sponsoring betalen we met een deel van de vergoeding die wij ontvangen van de providers voor onze service. Jij profiteert dus van de beste deals en betaalt niks extra.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: