Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Internet en TV aanbieders

ONEforONE vergelijkt de internet en digitale TV abonnementen van onderstaande aanbieders. Dankzij onze grote achterban krijgen we hoge kortingen. En welke aanbieder je ook kiest, door jouw overstap help je rechtstreeks de allerarmsten in Afrika aan mobiele telefonie en radio.

Alice

Alice is een internetprovider en dochterbedrijf van Telecom Italia. Het bedrijf is in 2007 gestart met het aanbieden van internet- en telefoniediensten in Nederland. Alice wordt in Nederland door BBned op de markt gebracht. Het breedbandnetwerk van BBned is gebaseerd op DSL- en glasvezeltechnologie.

CanalDigitaal

CanalDigitaal is een aanbieder van digitale televisie via de satelliet die zich specifiek richt op de Nederlandse markt, en heeft hierin het alleenrecht. Met digitale televisie en digitale radio via de satelliet kun je honderden radio- en tv-zenders ontvangen zonder kabel- of telefoonaansluiting.

Concepts ICT

Concepts ICT is een onafhankelijke landelijk opererende service provider, die al sinds 2003 actief is op glasvezel. Concepts ICT is onderdeel van de Easynet Group, wereldwijd gevestigd en actief in 8 Europese landen.

KPN

KPN is een leider op het gebied van vaste en mobiele telefonie, internet en televisie in Nederland. KPN is actief op de Nederlandse consumentenmarkt met de merken KPN, Hi, Telfort en XS4ALL.

Lijbrandt

Lijbrandt is een regionale aanbieder van internet, televisie, radio en telefonie via een glasvezelverbinding.

Online

Online is een internetprovider en een dochterbedrijf van T-Mobile. In 2007 werd Orange Nederland opgekocht door T-Mobile, op 26 juni 2008 werd het internetdeel van het bedrijf omgedoopt tot Online.

OnsBrabantNet

OnsBrabantNet is een initiatief om in Zuid-Oost Brabant glasvezelaansluitingen te realiseren in verschillende gemeenten rondom Eindhoven. Vanaf 2006 heeft de firma Reggefiber alle OnsBrabantNet gemeenten voorzien van een glasvezelnetwerk tot in de woning.

OnsNet Nuenen

OnsNet is de naam van het eerste glasvezelinitiatief in Zuid-Oost Brabant waarbij een compleet nieuw glasvezelnetwerk aangelegd is in de gemeente Nuenen. OnsNet Nuenen verbindt sinds 2005 ruim 7.500 inwoners van Nuenen, Gerwen en Nederwetten met elkaar.

Scarlet

Scarlet is een telecommunicatiebedrijf dat telefonie, digitale televisie, internetverbindingen en GSM-diensten verkoopt aan bedrijven en consumenten. Scarlet is actief in België, Nederland en Luxemburg.

TELE2

Tele2 is een van oorsprong Zweedse telecomaanbieder en levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten. Bij het grote publiek is het bedrijf bekend omwille van goedkoop bellen voor consumenten.

Telfort

Telfort is een aanbieder van mobiele telefonie, internet en vaste telefonie. Internet en vaste telefonie worden aangeboden op de netwerken van KPN en Tiscali.

UPC

UPC is een aanbieder van digitale televisie, kabeltelevisie, breedbandinternet en telefoniediensten. In Nederland voorziet UPC ruim 2,1 miljoen huishoudens van digitale of analoge televisie en is voor 660.000 huishoudens de leverancier van breedband internet via de kabel.

XMS

XMS is een internetserviceprovider die haar diensten uitsluitend aanbiedt via glasvezel.

XS4ALL

XS4ALL (uit te spreken als het Engelse ‘Access for all’, toegang voor iedereen) is de op twee-na-oudste internet service provider in Nederland en tegenwoordig onderdeel van KPN.

Ziggo

Ziggo is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland. Ziggo voorziet 3.140.000 huishoudens van kabeltelevisie, 1.472.000 huishoudens van internet en 1.033.000 huishoudens van telefonie.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: