Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

InFinance.nl: maatschappelijk verantwoord verzekeren

Vergelijkingssite ONEforONE biedt sinds kort ook schadeverzekeringen aan. De website ziet zichzelf als sociale onderneming: bij aankoop van bijvoorbeeld energie of telecommunicatie, steunt een consument automatisch een goed doel. Bij afsluiting van een schadeverzekering wordt een zorgverzekering voor een weeskind in Tanzania gesponsord door een deel van de provisie. Alle verzekeringen op de website worden afgesloten via intermediair Jeurissen Consultants uit Arnhem.

De consument kan op de website van ONEforONE twintig verschillende schadeverzekeringen vergelijken op prijs en polisvoorwaarden. Daarnaast mikt de website ook op bedrijven, die zo bijvoorbeeld invulling kunnen geven aan hun MVO-beleid. De sponsoring wordt betaald met een deel van de provisie die ONEforONE ontvangt van verzekeraars. Deze loopt gelijk aan de looptijd van de door de klant afgesloten verzekering.

De zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania wordt mogelijk gemaakt door MicroEnsure, een organisatie op het gebied van microverzekeringen. Een zorgverzekering kost zo’n 10 dollar per weeskind per jaar. Met deze verzekering worden de kosten gedekt van de meest voorkomende ziektes, zoals longontsteking, malaria en diarree.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/infinance-nl-maatschappelijk-verantwoord-verzekeren/