Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

In the picture: onze partner MicroEnsure!

ONEforONE werkt samen met MicroEnsure voor zorgverzekeringen voor weeskinderen in Afrika. MicroEnsure is een wereldwijde leider op het op het gebied van microverzekeringen. Microverzekeringen zijn kleine verzekeringen in ontwikkelingslanden. Deze worden uitgekeerd bij grote tegenvallers zoals ziekte, overlijden en misoogsten. MicroEnsure werkt samen met lokale partners in Afrika en Azië om verschillende verzekeringsproducten in ontwikkelingslanden aan te kunnen bieden. Het aanbod van MicroEnsure varieert van verzekeringen voor mensen die bijvoorbeeld worden getroffen door politiek geweld of natuurrampen, tot diegenen die kampen met tegenslagen zoals ziekte of overlijden.

Momenteel is MicroEnsure in negen landen actief, waar ze aan miljoenen mensen verschillende betaalbare en levensbelangrijke verzekeringsproducten aanbieden. Dit zorgt ervoor dat zelfs de armste mensen in tijden van nood financiële ondersteuning kunnen verwachten.

MicroEnsure wordt ondersteund door verschillende organisaties en stichtingen, zoals bijvoorbeeld de Bill and Melinda Gates Foundation. Ook ONEforONE werkt samen met MicroEnsure. Per verzekering die bij ONEforONE wordt afgesloten ontvangt MicroEnsure een deel van de provisie. Hiermee sponsort MicroEnsure voor 10 dollar per weeskind per jaar een zorgverzekering. Met deze verzekering dekken we de kosten van de meest voorkomende ziektes, zoals longontsteking, malaria en diarree.

Door eenvoudig verzekeringen te vergelijken op onze website kun je er nu voor zorgen dat jij bijvoorbeeld een goedkope autoverzekering afsluit en tegelijkertijd een weeskind in Afrika aan een zorgverzekering helpt!

Steun jij ook het werk van MicroEnsure?! LIKE en DEEL dit bericht!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/in-the-picture-onze-partner-microensure/