Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

I <3 Eco: ONEforONE, Buy One Give One

“Be the change you wish to see in the world.” – Mahatma Gandhi.

Met deze spreuk in het achterhoofd zorgt ONEforONE voor rechtstreekse hulp in ontwikkelingslanden. Door je aan te sluiten bij hun projecten zorg je dat jij er beter van wordt maar ook iemand die er hard aan toe is. Want één deel van jouw bijdrage komt terecht bij sociale ondernemingen in ontwikkelingslanden. Er gaat geen cent verloren. En dat helpt.

Als je je via ONEforONE aansluit bij Greenchoice krijg je sowieso een kortingsgarantie voor groene stroom én sponsort ONEforONE zonne-energie voor een gezin in Afrika, zonder dat je er extra voor betaalt.

Een zorgverzekering bij OHRA via ONEforONE garandeert je een jaarlijkse besparing én je geeft er een weeskind in Tanzania óók een goede zorgverzekering voor minstens drie jaar mee.

Per verkocht internet en TV abonnement ontvangt ONEforONE een vergoeding waarmee ze de allerarmste mensen in Afrika voorzien van mobiele telefonie en radio.

En wanneer je de ONEforONE Waterfles koopt, geef je iemand in een ontwikkelingsland een leven lang schoon drinkwater.

Meer weten over dit schone Nederlandse initiatief? Surf naar www.oneforone.nl.

ONEforONE op I <3 eco blog

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/i/