Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Hier schoon douchen = daar schoon douchen

Sanex Zero% douchegel zorgt voor schoon water, zowel hier als in Gambia. In Nederland blijft het water schoon omdat de douchegel biologisch afbreekbaar is. In Gambia wordt het water schoon dankzij de samenwerking met FairWater, dat voor elke verkochte fles douchegel iemand in Gambia aan een maand lang schoon water helpt.

sanex oneforone water

FairWater is een Nederlandse non-profitorganisatie, die in samenwerking met lokale partners in Afrika duurzame waterpompen installeert: de FairWater BluePump. Deze waterpompen zijn in Nederland ontwikkeld en zijn onderhouds- en gebruiksvriendelijk, waardoor ze lang meegaan. Er zijn op dit moment meer dan 300 BluePumps verspreid over 10 verschillende Afrikaanse landen. Ze worden onder andere gebruikt door Oxfam, UNICEF, UNDP’s Milennium Villages en JoinThePipe.

Gambia is een klein, arm land aan de westkust van Afrika; de economie behoort tot de zwakste van de wereld. Sanex hoopt met de bouw van BluePumps de oude, kapotte en gevaarlijke handpompen te vervangen, en de lokale bevolking zo van schoon water te kunnen voorzien.

Bij ONEforONE weten we natuurlijk alles van schoon water en waterpompen. Met onze duurzame Waterfles help je iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater. Met Sanex Zero% douchegel help je iemand aan een maand lang schoon douchewater. Zodat we straks allemaal schoon drinken dankzij ONEforONE én schoon douchen dankzij Sanex.

Wat vinden jullie van het initatief van Sanex? We zijn benieuwd!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/hier-schoon-douchen-daar-schoon-douchen-2/