Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Het relatiegeschenk van 2012!

Door Sandra Doosje

Wat is het mooiste geschenk dat je kunt krijgen? Dat is een cadeau waarin iets van de gever zit, iets waaruit blijkt dat de gever moeite heeft gedaan om speciaal voor jou iets uit te zoeken en iets dat recht doet aan jullie relatie. Zo’n cadeau blijf je koesteren! Datzelfde geldt in grote lijnen voor een relatiegeschenk. Relatiegeschenken hebben vaak een nuttig, aansprekend en motiverend karakter. Hét relatiegeschenk voor 2012 is met stip de waterfles van ONEforONE. Waarom? Gewoon, vanwege de duurzame kracht en schoonheid en het ‘buy one, give one’- principe!

Duurzaam relatiegeschenk met bedrukking

Waarom de unieke waterfles?

De lichte, duurzame waterflessen in diverse kleuren en maten van ONEforONE zijn een origineel relatiegeschenk. Een extra ‘good feeling’ aan dit cadeau is het feit dat voor élke waterfles iemand in een ontwikkelingsland gegarandeerd voorzien is van een leven lang schoon drinkwater! Een groen geschenk met een inspirerend hart dus! De waterfles is handig in gebruik voor o.a. de sportschool, als drinkbeker op school of tijdens studie, voor thuis, onderweg of op kantoor.

Persoonlijk tintje

De drinkflessen kunnen tevens bedrukt worden met een logo of tekst. Ook is er de mogelijkheid om individuele namen in het geschenk te graveren. Op deze manier kun je, de voor jou belangrijke mensen, de waardering geven die ze verdienen met deze persoonlijke touch.

Hoge korting

De levertijd bedraagt ongeveer anderhalve week in het geval van bedrukkingen en graveringen. Zonder bedrukking echter kunnen de flessen dezelfde werkdag al worden verstuurd. Daarnaast zijn er aantrekkelijke kortingen!

Mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)


5 reacties op Het relatiegeschenk van 2012!

  1. Maki zegt:

    Dora’s Kitchen heeft het afgelopen saaooljchr kookworkshop voor de leerlingen van het Calvijn met Junior College verzorgd. Liesbeth Dalen wist onze leerlingen elke week weer op een leuke manier hun kooktalenten te laten ontdekken. Liesbeth kan goed met leerlingen overweg en is een gedreven keukenprinses. Twee ingrediebnten voor een succesvolle serie workshops!

  2. Essays like this are so important to broadening people’s horizons.

  3. That’s a slick answer to a challenging question

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/het-relatiegeschenk-van-2012/