Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Groningen Dichtbij: Tappunten en waterflessen voor Kei-lopers

​Op maandag 13 augustus maken 100 studenten kans op een handig hervulbaar waterflesje. Het enige dat ze daarvoor moeten doen is zich melden bij de daginschrijving op het Academieplein en op Facebook aangeven dat ze ‘wotter uut Grunn’ leuk vinden.

Het flesje kan direct gevuld worden met vers kraanwater bij het allernieuwste watertappunt in de stad, dat de RUG na een spannende strijd met de Hanzehogeschool heeft gewonnen. Dus maak je studententijd onvergetelijk door ook kraanwater te drinken en maak kans op een stoere fles van Dopper, KRNWTR, OneForOne of JoinThePipe!

Waterwanden op dinsdag en woensdag

Op dinsdag en woensdag kunnen studenten ook nog hun eigen flesje, beker of bidon hervullen met water bij mobiele waterwanden. Op dinsdag bij het SportcentrumZernikecomplex, van 13-18 uur tijdens ‘Sportplaza’. Op woensdag vind je de waterwanden tussen 14.00 en 18.00 uur bij het Open Air festival op het oude Cibogaterrein.

Waarom ‘wotter uut Grunn’?

Het is veel slimmer om water uit de kraan te drinken in plaats van gebotteld water te kopen. Slimmer voor je portemonnee en vooral: beter voor het milieu. Kraanwater is bijvoorbeeld vele malen beter voor het milieu dan flessenwater of andere dranken uit de fles. En kwalitatief net zo goed of beter. Proost!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/groningen-dichtbij-tappunten-en-waterflessen-voor-kei-lopers/