Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Greenchoice verkozen tot beste energieleverancier 2011

Greenchoice heeft gisteren de GfK Energy Award in ontvangst mogen nemen. De GfK Energy Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de energieleverancier met de hoogste klantwaardering. Het afgelopen jaar is Greenchoice door de consument verkozen tot beste energieleverancier van Nederland.

Voor het onderzoek dat GfK uitvoerde werden rond 15.000 huishoudens in Nederland ondervraagd. Van de 13 energieleveranciers die werden beoordeeld, ontving Greenchoice de erkenning vanuit de consument voor dé energieleverancier met de hoogste kwaliteit van dienstverlening. Greenchoice scoorde een gemiddelde waardering van 8,0, en werd daarmee verkozen tot beste leverancier van Nederland. Deze score werd samengesteld na het beoordelen van verschillende aspecten, zoals prijs, betrouwbaarheid, bereikbaarheid, maar ook milieu en klachtenafhandeling.

Voor groene energie van ONEforONE werken wij samen met Greenchoice. De enige energieleverancier in Nederland die 100% milieuvriendelijke energie levert. Met ONEforONE Energie van Greenchoice ontvangt de klant een kortingsgarantie van 0,25 eurocent per kWh stroom én 0,25 eurocent per m³ gas ten opzichte van de tarieven voor grijze energie van regioleveranciers zoals Nuon, Eneco, Essent, etc. Dat scheelt al snel tot €200,- per jaar. Bovendien sponsort ONEforONE zonne-energie voor een gezin in Afrika!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


1 reactie op Greenchoice verkozen tot beste energieleverancier 2011

  1. Nat zegt:

    Moet ik toch ook eens doen, heewol bij mij de noodzaak kleiner is (Oxxio = ‘iets’ beter dan Nuon). Was voorheen al haast overgestapt, maar schrok terug toen ik op een forum las over nogal agressieve verkooppraktijken. Bleek uiteindelijk een ingehuurde club te zijn, die hun medewerkers per verkoop belonen, zonder al te duidelijke instructies over wat niet door de beugel kan.. Fijn om te lezen dat t bevalt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/greenchoice-verkozen-tot-beste-energieleverancier-2011/