Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

GreenChoice koploper in groene energie!

In opdracht van Greenpeace en de Consumentenbond heeft de Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen (SOMO) onderzoek gedaan naar hoe groen de energiebedrijven in Nederland eigenlijk zijn.

22 energieleveranciers werden onderzocht op ‘groenheid’. Hoe wordt de energie opgewekt? Hoe wordt de energie ingekocht of verkocht? Wordt er geïnvesteerd in de opwekking van groene energie?

Uit het onderzoek bleek dat veel energieleveranciers die zich als ‘groen’ presenteren, helemaal niet zo milieuvriendelijk werken, maar juist vaak investeren in fossiele brandstoffen. Uiteindelijk kan slechts een handjevol energieleveranciers zich écht duurzaam noemen.

Onze partner in energie, GreenChoice, behaalde in het onderzoek een prachtige welverdiende tweede plaats en hoort dus bij de absolute top in groene energie!

En bovendien: als je via ONEforONE groene energie bij GreenChoice afneemt, sponsor je tegelijk zonne-energie voor een gezin in een ontwikkelingsland!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/greenchoice-koploper-in-groene-energie/