Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goedkoper drinkwater in Nederland

Het kraanwater in Nederland is nu nóg goedkoper geworden op veel plekken in Nederland. Veel geld kan bespaard worden door sommige huishoudens, want het voordeel van goedkoper drinkwater kan oplopen tot een paar tientjes op jaarbasis. Doordat de grondwaterbelasting is afgeschaft zijn de prijzen voor drinkwater ook gedaald.

Vóór de jaarwisseling moest nog belasting betaald worden voor het onttrekken van grondwater: de grondwaterbelasting. Het plan om watergebruik te verminderen was dé reden voor het invoeren van deze belasting. Toch bleek de belasting van 25 procent weinig zin te hebben, aangezien de bevolking dezelfde hoeveelheid water bleef verbruiken. Het schijnt nu dat tenminste vijf grote drinkwaterbedrijven hun tarieven zullen verlagen en dat klanten zullen profiteren van de afschaffing van deze grondwaterbelasting.

Drink water uit een duurzame drinkfles! Je helpt tegelijk iemand in Afrika levenslang aan schoon drinkwater. Kijk snel in onze shop want vóór half 10 besteld = morgen je waterfles in huis!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/goedkoper-drinkwater-in-nederland/