Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Goede dekking met de ONEforONE Zorgverzekering

Zelf een zorgverzekering 2013 van OHRA met korting afsluiten en tegelijkertijd óók een weeskind in Tanzania helpen aan een goede zorgverzekering? ONEforONE lanceert deze nieuwe manier van verzekeren. Hiervoor werkt de organisatie samen met zorgverzekeraar OHRA en microverzekeraar MicroEnsure. De klant ontvangt een zorgverzekering van OHRA met een goede dekking, ook op alle aanvullende verzekeringen.

De basisverzekering vergoedt niet alles. Daarom biedt OHRA voor extra dekking uitstekende aanvullende verzekeringen. Je kunt kiezen uit zes aanvullende verzekeringen en twee tandartsverzekeringen. Ook op al deze aanvullende verzekeringen krijg je via ONEforONE 7% collectiviteitskorting.

Bekijk hier het vergoedingenoverzicht van de OHRA Zorgverzekering 2012. Je zult zien dat je bijna altijd beter gedekt bent dan bijvoorbeeld MenzisAgis en Univé.

Tandartsverzekeringen

In de basisverzekering is een standaarddekking voor tandartskosten opgenomen voor iedereen tot 18 jaar. Ben je ouder dan 18 jaar, dan biedt OHRA uitkomst met twee aanvullende tandartsverzekeringen. Je kiest zelf het bedrag waarvoor je verzekerd wilt zijn. De twee tandartsverzekeringen van OHRA:

  • OHRA TandenGezond: de tandartsverzekering voor iedere volwassene die zijn gebit uitstekend wil onderhouden, maar die geen kronen, bruggen of implantaten nodig heeft. Je kunt kiezen voor een verzekerd bedrag van €150,-, €250,- of €500,- per jaar.
  • OHRA TandenGaaf: een uitgebreide tandartsverzekering die alle soorten behandelingen van de tandarts, mondhygiënist en tandprotheticus vergoedt (met uitzondering van tanden bleken). Binnen deze dekking kun je tandartskosten verzekeren tot €150,-, €250,-, €500,-, €750,- of €1.500,- per jaar. Vanaf €750,- euro geldt er een medische selectie.

OHRA Comfort Verpleging

Wil je meer luxe als je opgenomen wordt in het ziekenhuis? Of een vergoeding als een ziekenhuis niet meer luxe biedt? Kies dan voor de aanvullende OHRA Comfort Verpleging. OHRA betaalt dan ook de kosten voor radio, tv en internet. En je krijgt een vergoeding voor de reiskosten die je eventuele partner heeft om je te bezoeken. In 2012 is de premie voor OHRA Comfort Verpleging €24,95 per maand.

Bereken je zorgpremie en start het nieuwe jaar met een goede zorgverzekering voor jou en een weeskind in Tanzania!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/goede-dekking-met-de-oneforone-zorgverzekering/