Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Frank-ly: ONEforONE, BUY ONE GIVE ONE!

Door: Nicoline Wouterlood

Omdat een goed initiatief een goede website verdient, heeft Rhinofly eind vorig jaar de website voor ONEforONE ontwikkeld. Het is echter niet zomaar een website voor een ontzettend goed doel, maar een concept waarbij je door te doen wat je altijd al deed, mensen die het minder goed hebben dan jij kunt ondersteunen. ONEforONE, oftewel één op één!

ONEforONE is een sociale onderneming met als uitgangspunt: buy one give one. De consument koopt iets, en geeft hetzelfde aan iemand die het minder goed heeft. Een nieuwe vorm van rechtstreekse hulp. Meld je je bijvoorbeeld via ONEforONE aan voor groene energie met korting dan help je daarmee rechtstreeks een gezin in Kenia aan zonne-energie. En met de aankoop van een duurzame ONEforONE Waterfles geef je iemand in Malawi een leven lang schoon drinkwater. Één op één.

ONEforONE heeft ambitieuze plannen om het aanbod verder uit te breiden. Hierbij ligt de focus op producten en diensten die tot de eerste levensbehoeften behoren en in ontwikkelingslanden niet of beperkt voorhanden zijn, zoals zorg, hygiëne en onderwijs. De afgelopen weken is de website uitgebreid met ONEforONE Verzekeringen. Op de website kan je zelf alle schadeverzekeringen vergelijken op prijs en dekking. En per afgesloten verzekering wordt een zorgverzekering voor een weeskind in Tanzania gesponsord. Een dubbel goede deal!

We zijn heel erg enthousiast over dit initiatief. Dus mocht je plannen hebben om van energieleverancier te wisselen of een nieuwe verzekering af te sluiten, ga dan zeker eens even kijken wat de mogelijkheden zijn. Of bestel de ONEforONE waterfles: handig voor jezelf, maar nog leuker om weg te geven.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/frank-ly-oneforone-buy-one-give-one/