Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Floor start stage bij ONEforONE!

Vanaf 22 augustus loopt Floor Weenen (22) stage bij ONEforONE! Ze heeft net haar bachelor Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en ze zal nu 5 maanden bij ons stage komen lopen. Na deze stage is ze van plan een master te gaan volgen in de richting International Management of Marketing.

Het concept van ONEforONE trok haar meteen aan toen ze er voor het eerst over hoorde.  Ze is altijd erg geïnteresseerd geweest in ontwikkelingshulp en ontwikkelingseconomie. Haar profielwerkstuk op de middelbare school heeft ze dan ook geschreven over de mate waarin microkrediet armoede verminderd. Gedurende haar studie heeft ze deze interesse gehouden en verschillende vakken gevolgd over ontwikkelingseconomie en duurzaamheid. Een stage bij een jonge sociale onderneming leek haar de perfecte plek om haar kennis te gebruiken en verder uit te breiden. Ze heeft ontzettend veel zin om haar stage te beginnen en zo een bijdrage te leveren aan ONEforONE om het tot een groter succes te brengen!

Floor zal zich binnen ONEforONE vooral richten op de communicatie van ONEforONE in de sociale media, pr en het verkopen en promoten van de ONEforONE waterfles.

Als het jou ook leuk lijkt om een stage te lopen bij ONEforONE, klik dan hier voor meer informatie.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)
Floor start stage bij ONEforONE!, 4.0 out of 10 based on 1 rating

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/floor-start-stage-bij-oneforone/