Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

FD: De beste starter van Nederland

ONEforONE staat in de finale van de FD Young Entrepreneur Award. Donderdag 7 juli zal bekend worden wie van de 8 genomineerden de beste starter van Nederland is. In de jury topondernemers Meiny Prins, Marcel Broersma en Philip Hess.

Wouter Duville (30): “Met onze manier van ontwikkelingshulp komt het geld op de juiste plak terecht. De consument heeft de touwtjes in handen dankzij het “buy one, give one”-principe. Koop je een product, dan geef je een ander een vergelijkbaar product. Hierbij richt ik me op basisbehoeften als water en energie. We zijn begonnen met de verkoop van drinkflessen die een leven lang schoon water opleveren voor iemand in Zimbabwe. Onze partner Pumpaid bouwt daar waterputten met een deel van de opbrengst. Hetzelfde doen we met groene energie, dat een gezin uit Kenia voorziet van zonne-energie. De klant betaalt niets extra’s, omdat we een korting bedingen bij de leverancier. Door betrouwbare partners te kiezen met de juiste kennis, garanderen we een directe verbinding tussen de geldstroom en het ontwikkelingsproject. Ondernemen zit me in het bloed, ik handelde als kind al in snoepjes.”

Wil jij bij de finale aanwezig zijn en de pitch van Wouter Durville en de anderen 7 live meemaken? Meld je dan hier aan en maak kans op een iPad.

Steun ONEforONE: klik op LIKE en DEEL dit artikel!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/fd-de-beste-starter-van-nederland/