Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Overstappen is zonne-energie in Afrika

Als je via ONEforONE overstapt op groene energie van Greenchoice zorg je ervoor dat iemand in Afrika gebruik kan maken van zonne-energie. En dat is hard nodig. Meld je nu direct aan >>

Voordelen zonne-energie in Afrika

Het overstappen op zonne-energie in Afrika heeft grote voordelen:

  • Het is veiliger en gezonder dan het gebruik van kerosine
  • Kinderen kunnen ’s avonds hun huiswerk doen
  • Mobiele telefoons kunnen worden opgeladen
  • Mensen besparen geld op batterijen en kerosine
  • Zonne-energie is goed voor het milieu

Samenwerking met ToughStuff

Voor zonne-energie in Afrika werkt ONEforONE samen met ToughStuff. ToughStuff maakt betaalbare en duurzame zonne-energie producten en is net als ONEforONE een sociale onderneming.

Hoe werkt het ONEforONE programma?

Met de bijdrage van ONEforONE heeft ToughStuff een speciaal zonne-energie pakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit een zonnepaneel, LED lamp, oplaadbare batterijen, radioaansluiting en een kabel voor het opladen van een mobiele telefoon.

Dankzij de sponsoring van ONEforONE krijgen klanten van ToughStuff het zonnepaneel en de kabel voor de mobiele telefoon gratis, bij aanschaf van het zonne-energie pakket. Deze aanbieding is uitsluitend voor mensen die moeten rondkomen van minder dan €4,- per dag.

Elke klant van ONEforONE Energie sponsort één zonne-energie pakket per jaar. Één op één. Dit gebeurt automatisch en zolang je klant blijft van ONEforONE Energie. Zonder dat jij hier extra voor betaalt. ONEforONE zal je regelmatig op de hoogte houden van de impact van het programma.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 2 votes)
Zonne-energie in Afrika, 7.8 out of 10 based on 4 ratings

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: