Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Greenchoice, 100% duurzame energie

ONEforONE werkt voor groene energie met korting exclusief samen met Greenchoice. De grootste energieleverancier in Nederland die 100% milieuvriendelijke energie levert. Direct aanmelden >>

YouTube voorvertoningsafbeelding

Een dubbel goede deal

Klanten van ONEforONE krijgen een kortingsgarantie ten opzichte van de tarieven voor grijze energie van de regioleveranciers (Nuon, Eneco, Essent, etc). Daarmee bespaar je al snel flink op je energierekening. Daar bovenop sponsort ONEforONE zonne-energie voor een gezin in Afrika.

Tevreden Greenchoice klanten

Sinds 2001 zijn ruim 380.000 tevreden klanten overgestapt op de groene energie van Greenchoice. Ook komt Greenchoice in onderzoeken telkens weer naar voren komt als een van de beste en goedkoopste energieleveranciers. Zie bijvoorbeeld:

100% Duurzame energie

Greenchoice levert uitsluitend groene energie tegen zeer scherpe tarieven. De duurzame energie van Greenchoice bestaat uit:

  • Groene stroom: energie opgewekt uit natuurlijke bronnen, zoals wind, zon en biomassa.
  • Groen gas: de schadelijke CO2-uitstoot wordt gecompenseerd.

Stap ook over en draag bij aan een schonere wereld. Dat kan heel eenvoudig. Vul het aanmeldformulier in en Greenchoice regelt de rest.

Ben je al klant van Greenchoice? Stuur dan een e-mail met je naam en adres naar oneforone@greenchoice.nl om je aan te melden voor het ONEforONE programma.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 8.4/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +2 (from 2 votes)
Greenchoice, 8.4 out of 10 based on 7 ratings

Comments are closed.

© ONEforONE

url: 2 site: