Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

EerlijkWinkelen.nl: ONEforONE, jij blij zij blij

Jij blij, zij blij. Vanuit dat principe werkt ONEforONE. Jij koopt hier een waterfles of neemt groene stroom en in een ontwikkelingsland profiteert daar ook iemand van.

Sinds eind vorig jaar is ONEforONE actief in Nederland. Het is een bedrijf en niet enkel een goed doel. ONEforONE verkoopt spullen in Nederland en ondersteunt met het geld projecten in ontwikkelingslanden.

Een van die producten is een waterfles van roestvrijstaal. Weg met al die plastic waterflesjes die voor bergen afval zorgen, maar een mooi stevige fles in blauw of zilver. Voor 15 euro koop je zo’n fles. Een deel van de opbrengst gaat naar de organisatie Pump Aid. Die zorgt er dan weer voor dat mensen in Afrika de mogelijkheid krijgen waterputten aan te leggen en te onderhouden. Op die manier wordt een stroom schoon water voor de toekomst gegarandeerd. Dorstlessen op twee plaatsen op de wereld tegelijk dus.

Hetzelfde principe wordt ook toegepast op elektriciteit. Mensen die via ONEforONE een energiecontract afsluiten bij Greenchoice, investeren daarmee indirect ook in de aanleg van zonnepanelen. Mensen in Afrika krijgen zo’n paneel op het dak van hun huisje, een kabel voor het opladen van de mobiele telefoon en batterijen en een radioaansluiting. Precies de dingen waar jij dus ook stroom voor gebruikt.

Meer weten over ONEforONE of wil je zo’n waterfles bestellen? Kijk op www.oneforone.nl.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/eerlijkwinkelen-nl-oneforone-jij-blij-zij-blij/