Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Duurzaam kerstcadeau voor Chris Russell

Chris Russell heeft dit jaar 4/5 van een waterput in Malawi voor schoon drinkwater gefinancieerd met het kerstcadeau aan hun personeel. Met de ONEforONE Waterfles als kerstgeschenk heeft het bedrijf gekozen voor een duurzaam cadeau met een verhaal.

De brand kleur van Chris Russell in combinatie met hun steun voor het doel ‘schoon drinkwater voor iedereen’ maakte de keuze makkelijk: de roze ONEforONE Waterfles!

Het personeel ontvangt een duurzaam cadeau, namelijk de ontzettend mooi functionele en hervulbare ONEforONE Waterfles! Zo laat het bedrijf een maatschappelijk verantwoord karakter zien, aangezien niemand op kantoor meer gebruik hoeft te maken van milieuonvriendelijke plastic bekertjes en flesjes om water uit te drinken. Voortaan kunnen zij hiervoor de hippe en duurzame ONEforONE Waterfles gebruiken!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/duurzaam-kerstcadeau-voor-chris-russell/