Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dresstodestress.com: ‘Op zoek naar een decembermaand-cadeau?’

Wat is de maand December toch heerlijk! De maand begint al feestelijk met pakjesavond met Sinterklaas en eindigt met drie heerlijke dagen met familie, veel eten, drank, All You Need is Love, kerstcadeaus en veel gezelligheid. Harstikke knus! En als klap op de vuurpijl een weekje later, een spetterend Oud & Nieuw feest waarbij we ons in ons mooiste jurkje hijsen en met veel champagne het nieuwe jaar inluiden. Toch is dit verhaal niet voor iedereen weggelegd.

Elk jaar bedenk ik me dat weer en vraag ik me af wat ik hieraan zou kunnen doen. Er zijn helaas nog zóóó veel mensen die niet de mogelijkheid hebben om met de familie aan de openhaard te zitten (en niet alleen omdat ze in een warm land wonen natuurlijk), cadeaus onder de kerstboom vandaan te halen en daarna aan tafel aan te schuiven voor een rijkelijk 5-gangen diner of een burgerlijke maar rete-gezellige gourmet. Ik vraag me dan ook elk jaar weer af wat ik dan zou kunnen betekenen voor deze mensen. Ik hoor weleens over initiatieven van mensen om met kerstavond in de keuken van het Leger des Heils mee te helpen. Prachtig en eerbiedig werk, zeker!

Maar kennen jullie de organisaties ONEforONE? ONEforONE is een organisatie die zich inzet voor rechtstreekse ontwikkelingshulp. Dus nee, geen donaties waarvan je niet weet waar het uiteindelijk eindigt en óf het daadwerkelijk wel in handen komt van de juiste persoon en wanneer er iets met dat geld gedaan wordt. Bij ONEforONE gaat er geen cent verloren en ze werken als volgt: koop je bijvoorbeeld de ONEforONE drinkfles, dan zorg je er voor dat iemand een- leven- lang- schoon- drinkwater krijgt. Met ONEforONE help je dus niet via omwegen maar rechtstreeks! Zo’n drinkfles kost nu €15,95 op de website en wat een leuk cadeau tijdens pakjesavond met Sinterklaas of voor onder de kerstboom. En hoe onderscheidend ben JIJ op kantoor of op de sportschool met jouw ONEforONE drinkflesje tussen al die vrouwen met hun ingedeukte, oude spa flesjes…

Als je nou net al zo’n mooi waterflesje hebt gekocht of als je nou al je suprise- en kerstcadeaus hebt geregeld, dan kun je ook nog op een andere manier bijdragen aan deze fantastische organisatie. Je kunt namelijk ook je (groene) energie, je (zorg)verzekeringen en internet/televisie en bellen via ONEforONE regelen. En geloof me, scherpe prijzen voor eerlijke producten. Allemaal kleine stappen, maar met een direct effect op het leven van iemand ergens anders op deze aardbol…..

Voor meer informatie: http://oneforone.nl/

Bron: www.dresstodestress.com

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/dresstodestress-com-op-zoek-naar-een-decembermaand-cadeau/