Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De Pers: Eenvoudige keuze zorgverzekering

Welke zorgverzekering sluit je nou eigenlijk af als je wat bewuster leeft? Als ik jou was, zou ik kiezen voor de ONEforONE Zorgverzekering:  een hoge groepskorting voor een goed pakket verzekerde zorg voor jezelf, en tegelijkertijd help je een weeskind in Tanzania aan een goede zorgverzekering,  Één op één. Dat helpt.

Na een jaar praten, vergelijken en onderhandelen kwamen wij uit op OHRA, de zorgverzekeraar die de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. Ook volgens Independer.nl overigens.

Als je via ONEforONE deze OHRA zorgverzekering afsluit bespaar je tot € 200,- per jaar, doordat je gebruik kan maken van onze collectieve korting. Hoe meer er mee doen, hoe meer korting. En met je overstap help je ook een weeskind in Tanzania aan een zorgverzekering. Deze dekt de kosten van de behandeling van de meest voorkomende ziektes, zoals malaria, longontsteking en diarree. Een dubbel goede deal.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/de-pers-eenvoudige-keuze-zorgverzekering/