Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De partners van ONEforONE

The ONEforONE success story wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners. Dankzij deze partners kan ONEforONE scherpe deals aanbieden in Nederland en tegelijkertijd de mensen in ontwikkelingslanden voorzien van de beste producten. ONEforONE is de spil die het beste van beide werelden combineert. Momenteel biedt ONEforONE twee producten voor de basisbehoeften van de mens aan; water en energie. Voor beide werkt ONEforONE samen met partners in binnen- en buitenland.

GREENCHOICE. ONEforONE energie wordt mogelijk gemaakt door Greenchoice. Deze energieleverancier, die uitsluitend 100% groene energie levert, is net als ONEforONE van mening dat iedereen moet kunnen bijdragen aan een betere wereld. Door een kortingsgarantie te geven, is groene energie toegankelijk voor het grote publiek en kan het aandeel duurzame energie in Nederland gestaag toenemen. Daarnaast maakt de uitstekende service en betrouwbaarheid Greenchoice een zeer goede partner. Greenchoice werd als beste getest door de Consumentenbond.

TOUGHSTUFF. Groene energie hier = zonne-energie daar. Voor zonne-energie in Afrika werkt ONEforONE samen met ToughStuff. ToughStuff maakt betaalbare en duurzame zonne-energie producten en is net als ONEforONE een sociale onderneming. Het ToughStuff zonne-energie pakket bestaat uit een zonnepaneel, LED lamp, oplaadbare batterijen, radioaansluiting en een kabel voor het opladen van een mobiele telefoon. De producten zijn zo ontwikkeld dat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Toughstuff is sinds de lancering in 2009 werkzaam in tien verschillende Afrikaanse landen. De impact van ToughStuff is groots en daardoor hebben ze al meerdere awards in ontvangst mogen nemen, o.a. de Global Social Business Incubator Award in 2009 en de NEMEX Energy & Environment and Tech Awards in 2010.

PUMPAID. Per verkochte ONEforONE waterfles ontvangt iemand in Afrika een leven lang schoon drinkwater. Dit is mogelijk doordat ONEforONE samen met partner PumpAid waterputten voor en door de lokale bevolking bouwt. Sinds de start in 1999 heeft PumpAid al meer dan 6000 waterputten gebouwd die gezamenlijk meer dan 1 miljoen mensen van schoon drinkwater voorzien. Van deze waterputten is 95% nog in gebruik, bij de meeste andere putten is dit slechts 50%. PumpAid werkt op een duurzame, efficiënte manier aan de zelfredzaamheid van de mens in ontwikkelingslanden. In 2005, 2008 en 2011 heeft PumpAid awards in ontvangst mogen nemen voor innovatieve technologie en ontwerp, het eenvoudige design gecombineerd met passende technologie maakt de PumpAid producten uiterst succesvol.

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/de-partners-van-oneforone/