Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dag van de Duurzaamheid 2011!

Op 11-11-2011 is de Dag van de Duurzaamheid! Urgenda wil laten zien hoe groot de duurzaamheidsbeweging in Nederland al is, door mensen en organisaties die met duurzaamheid bezig zijn op te roepen van zich te laten horen. Tegelijk is het doel om ‘nieuwe mensen’ bij duurzaamheid te betrekken en duurzaamheid daadwerkelijk te versnellen om zo tot een duurzamere samenleving te komen.

Deze dag staat duurzaamheid centraal. Veel mensen proberen op 11-11-2011 extra duurzaam te leven en ook andere mensen ertoe te zetten bewuster te leven. Hieronder een paar voorbeelden:

De auto laten staan en toch werken aan de Green Deal met de ArenA

“Alle elektriciteit uit van stand-by apparaten

“Ik ga met de hand afwassen. De vaatwasser blijft uit”

“Bekendmaking 11 tips voor een duurzame carnaval”

“Het promoten van een ecologische en duurzaam leven”

…en wat doe jij?

ONEforONE doet mee aan deze campagne en wil mensen aanzetten tot het drinken van kraanwater uit een duurzame drinkfles. Want, voor de prijs van 1 waterflesje op het station, krijg je thuis 1.000 liter kraanwater! Bovendien is kraanwater lekker en is het overstappen op het drinken uit een duurzame en recyclebare drinkfles een milieuvriendelijk alternatief tegen vervuilend plastic! Tegelijk help je iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater. Een dubbel goede deal.

Bestel nu ook een mooie ONEforONE waterfles uit onze shop en steun een duurzame levensstijl!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/dag-van-de-duurzaamheid-2011/