Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

allesduurzaam.nl: ONEforONE lanceert nieuwe zorgverzekering

Zelf een zorgverzekering met korting afsluiten en tegelijkertijd een weeskind in Tanzania helpen aan een goede zorgverzekering? Dat kan met de ONEforONE Zorgverzekering. Deze Zorgverzekering is ontstaan uit een samenwerking met OHRA en MicroEnsure, een internationaal gerenommeerde organisatie op het gebied van microverzekeringen. De zorgverzekering is eenvoudig af te sluiten op www.oneforone.nl.

ONEforONE zorgt voor rechtstreekse hulp in ontwikkelingslanden. Het gehanteerde principe is simpel. Jij koopt een product hier en daarmee help je iemand aan eenzelfde soort product daar. Het aanbod wordt nu uitgebreid met deze zorgverzekering.

Zorg hier = Zorg daar

YouTube voorvertoningsafbeelding

Met de ONEforONE Zorgverzekering krijgt de consument een dubbel goede deal. Zelf geniet de verzekerde van groepskorting tot €200,-. Tegelijkertijd voorziet de consument ook een weeskind in Tanzania van een goede zorgverzekering. Dit is haalbaar met behulp van microverzekeringen, vergelijkbaar met microkredieten. Wouter Durville, oprichter van ONEforONE: “Microverzekeringen zijn kleine verzekeringen in ontwikkelingslanden. Deze worden uitgekeerd bij grote tegenvallers zoals ziekte, overlijden en misoogsten. Een zorgverzekering van onze partner MicroEnsure dekt de kosten van de meest voorkomende ziektes, zoals longontsteking, malaria en diarree. Alhoewel deze verzekering maar zo’n 10 dollar per jaar kost zijn bepaalde achtergestelde groepen, zoals weeskinderen, structureel niet in staat om zich deze premie te veroorloven. Met onze steun proberen we ook deze kinderen de kans op een gezonde toekomst te bieden.”

Samenwerking met OHRA

Voor de collectieve zorgverzekering in Nederland werkt ONEforONE samen met zorgverzekeraar OHRA. De goede service van OHRA gaf voor ONEforONE de doorslag om de zorgverzekeraar te benaderen als partner voor de ONEforONE Zorgverzekering. Fleur Dujardin, commercieel directeur van OHRA: “Net als bij ONEforONE draait het bij ons ook om rechtstreekse hulp, door zorg voor onze verzekerden direct te regelen. We vinden het daarnaast belangrijk om ook buiten Nederland mensen te voorzien van goede zorg. Als exclusieve partner van het project bieden we daarom op deze zorgverzekering een van de hoogste collectieve kortingen.”

Eenvoudig overstappen

Nu is het moment om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. Zorgverzekeraars moeten voor 1 januari 2012 de opzegging binnen hebben. Overstappen naar een ONEforONE Zorgverzekering gaat heel eenvoudig. De consument kan op de website www.oneforone.nl de verzekering afsluiten. De oude zorgverzekering wordt gratis door OHRA opgezegd. Met de sponsoring van ONEforONE voorziet MicroEnsure vervolgens een weeskind in Tanzania van een zorgverzekering voor tenminste drie jaar.

Lees nu meer over de voordelen van een ONEforONE Zorgverzekering en bereken je premie!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/allesduurzaam-nl-oneforone-lanceert-nieuwe-zorgverzekering/