Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

900.000 overstappers van zorgverzekering

Tot nu toe is 5,6% van de Nederlanders gewisseld van zorgverzekering. Dit zijn de voorlopige cijfers die bekend zijn gemaakt door informatiecentrum Vektis. Het zijn de voorlopige cijfers omdat het aantal overstappers in januari nog niet bekend is. Ieder jaar kunnen verzekerden hun zorgverzekering tot 1 januari gratis opzeggen. Ze hebben dan nog tot 31 januari de tijd om te wisselen van zorgverzekering.

Er zijn in het afgelopen jaar ruim 900,000 mensen overgestapt op een andere zorgverzekering. Dit aantal ligt al 0,1% hoger dan de hoeveelheid van het jaar daarvoor. Het definitieve aantal Nederlanders dat is overgestapt tussen 1 december en eind januari zal waarschijnlijk tussen de vijf en zes procent uitkomen. Er zijn namelijk mensen die eind december hun zorgverzekering hebben opgezegd, maar nog aan het oriënteren zijn naar de beste keuze voor hun. Populaire zorgverzekeringen zijn naast OHRA o.a. Menzis, AnderZorg en Agis.

Met de ONEforONE Zorgverzekering maak je gegarandeerd een goede keuze. Je ontvangt namelijk zelf een goede OHRA zorgverzekering met 7% collectiviteitskorting op de basisverzekering én op de aanvullende verzekeringen. Bovendien help je een weeskind in Tanzania ook aan een zorgverzekering voor minstens drie jaar! Bereken hier je zorgpremie en stap vandaag nog over!

Zorgverzekering 2013


VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/900-000-overstappers-van-zorgverzekering/