Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

10 redenen om een roestvrijstalen waterfles te kopen!

Er zijn verschillende redenen waarom de ONEforONE waterfles een geweldige aanwinst is! De fles is hip, praktisch en helpt tegelijk iemand in Afrika aan een levenlang schoon drinkwater. Het feit dat de waterfles van roestvrij staal is gemaakt heeft ook een aantal voordelen! Wij hebben 10 redenen waarom je juist voor een roestvrijstalen fles zou moeten kiezen voor jullie op een rijtje gezet:

1. Vermijdt extra giftige stoffen: de ONEforONE roestvrijstalen waterfles is BPA-vrij, een giftige stof die vrijkomt in veel plastic flessen. Om die reden is een roestvrijstalen fles ook het meest gezonde alternatief voor plastic flessen.

2. Schone smaak: roestvrij staal wordt vaak gebruikt in restaurants, omdat er geen geuren en smaken in blijven hangen en omdat het ook zelf geen smaak en geuren vrijgeeft.

3.Vermindert bacteriën: van nature zijn roestvrijstalen flessen meer bacterie resistent in vergelijking met plastic flesjes. Bovendien zijn de roestvrijstalen flessen van ONEforONE gemakkelijk te wassen door de grote opening en kunnen ze zelfs in de vaatwasser worden geplaatst!

4. Bespaart geld: stel je koopt ongeveer elke dag een plastic waterflesje; dan heb je de aankoop van een RVS waterfles binnen 3 weken er al uitgehaald!

5. RVS gaat extra lang mee: je kunt er mee doen wat je wilt, maar een roestvrijstalen waterfles zal beslist een lange tijd meegaan. De fles is zo sterk dat de vorm goed behouden blijft!

6. Vermindert afval: door het recyclen van je waterfles help je mee aan het verminderen van plastic afval. De recyclebare waterfles helpt daardoor ook het beperken van de plastic zee.”

7. Duidelijkheid wat er in je fles zit: de kwaliteit van het water uit plastic flesjes is niet altijd even duidelijk of bekend. Het Nederlandse kraanwater, daarentegen, is getest en gezond. Waarom zou je dat niet gewoon kraanwater willen drinken uit je eigen fles?

8. Geweldige functionaliteit en stijl: een roestvrijstalen fles is sterk en licht. Daarom is een fles van roestvrijstaal handig voor verschillende doeleinden, zoals sport, voor onderweg, mee naar school of op kantoor, enzovoort.

9. Lekker, fris water: roestvrij staal zorgt ervoor dat het water lekker fris blijft!

10. Duurzaamheid: een klein deukje of krasje kan voorkomen, maar een roestvrijstalen fles zal het nooit geheel begeven onder hoge druk. Je kunt zelfs op de fles gaan staan en hij zal het gewicht houden.

Een roestvrijstalen waterfles is dus niet alleen het meest sterke, lichte en duurzame alternatief voor plastic flesjes, maar tegelijk ook de meest gezonde en milieuvriendelijke optie! Met de functionele RVS waterfles van ONEforONE help je ook nog eens iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater! Een dubbele deal. Bekijk meer voordelen van de waterfles en bestel vandaag nog je waterfles in onze shop!!

TIP! Je relaties een geschenk geven wat een levenlang meegaat? Geef ze de ONEforONE waterfles als groen relatiegeschenk!!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


7 reacties op 10 redenen om een roestvrijstalen waterfles te kopen!

  1. Een RVS waterfles was ons tot op heden nog niet bekend, leuk om te lezen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/10-redenen-om-een-roestvrijstalen-waterfles-te-kopen/