Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wij een maaltijd = zij een maaltijd

Elke dag gaan er wereldwijd miljoenen kinderen met een hongerig buikje naar bed. Maar, zo zegt de gemiddelde Nederlander, als wij minder eten, krijgen zij niet per definitie meer. Extraordinary Ones heeft een mogelijke oplossing.

Hoe zit dat?
Minder eten werkt niet gelijk, maar op een andere manier eten wel. Extraordinary Ones komt met een concept waarbij restaurants bij elke maaltijd 20 eurocent doneren aan een hongerig kind in een ontwikkelingsland. Restaurants die zich aansluiten bij Extraordinary Ones ondersteunen hierdoor goede doelen als The Hunger Project, The Sage Foundation en Africa Alive Education.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Wist je dat…
… Extraordinary Ones in mei 2010 officieel in Amsterdam is gelanceerd door de Nederlandse Leon? En dat in juni 2010 de launch in Londen volgde? Voorbereidingen voor uitbreidingen naar Duitsland en AustraliĆ« zijn momenteel aan de gang.

Spotter
Naomi Becht (ook een mooi ONEforONE initiatief gespot, laat het ons weten!)

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/1-maaltijd-20-eurocent-naar-een-hongerig-kind/