Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

1 Flesje Armani parfum = 100 liter water in Ghana

Designer Giorgio Armani drukt ons met de neus op de feiten: 80% van onze planeet is bedekt met water, maar daarvan is slechts 3% schoon, en daarvan is een groot deel ontoegankelijk. Zoals we weten is vervuild water een bedreiging: er sterven dagelijks 4000 kinderen aan de gevolgen van ziekten veroorzaakt door vervuild water.

900 miljoen mensen hebben geen toegang tot schoon, veilig en gezond water. Armani streeft er naar dit jaar minimaal 40 miljoen liter drinkwater te leveren aan degenen die dat nodig hebben. Voornamelijk kinderen zullen worden geholpen met de donaties, omdat zij het kwetsbaarst zijn voor de ziekten.

Armani heeft in samenwerking met de NGO Green Cross International het project Acqua For Life opgezet, met als doel mensen bewust te maken van het probleem en het op te lossen. Voor ieder parfum dat Armani verkoopt, wordt 100 liter drinkwater gesponsord.

Het project begint in Ghana, waar zo’n 40% van de landelijke bevolking geen toegang heeft tot drinkwater. Later zal het opgehaalde geld ook worden gebruikt om gelijke initiatieven in andere landen te financieren. Op de website van het project wordt bijgehouden hoeveel liter water er is opgehaald.

Met hetzelfde ideaal en een soortgelijk initatief als de ONEforONE Waterfles heeft Armani al 43.314.986 liter water opgehaald! Hun doel is dus al bereikt.

Klik hieronder op LIKE en DEEL dit artikel als je Armani’s initiatief steunt!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 0 (from 0 votes)


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© ONEforONE

url: 2 site: https://oneforone.nl/1-flesje-armani-parfum-100-liter-water-in-ghana/